Wednesday, February 2, 2011

Mary J. Blige Live In KL…

 


 
Aku ingatkan dia datang 8 Mac tapi salah info lak. Nak pegi ke tak nak pegi. Hari selasa minggu depan kalau takde ape2 masalah. Rugi jugak kalau aku tak tengok dia ni perform. Semestinya suaranya yang power dengan persembahan yang mantap yang memberi kepuasan kepada si pembayar tiket berharga ratusan untuk 2 jam show. Hari tu aku tengok kat Youtube dia perform kat Grammy Award 2007 amat mantap.Last aku tengok international act was in 2008 I think. Masa tu aku tengok Dionne Warwick. Tengok harga tiketnya pun kow2 juga. So tengoklah apa yang terjadi, selalunya aku akan decide till the last moment. Anyway, its seems nowdays banyak jugak international act datang ke KL.

3 comments:

  1. pegi je bro.once in a lifetime nak tengok real performance die.hehe

    ReplyDelete
  2. E.d.Y- betul tu bro...

    Un Phat Lee- still dlm pertimbangan

    P/S Tq guys for dropping by...

    ReplyDelete