Saturday, September 22, 2012

Kasut


Kasut
F16.0 | 1/250s | ISO 200

Petang tadi dah rancang nak ke taman Tasik Titiwangsa untuk berlatih ambik gambar lanskap tapi tiba-tiba hujan yang amat lebat telah membataskan pergerakan aku. Last-last kasut akulah yang menjadi mangsa latihan amali aku belajar strobist. Selepas 107 snap, puluhan adjustment 2 flash SB600 untuk dapat result yang dikehendaki (kononnya) akhirnya aku pasrah dengan result ni. Tak tau lah dari segi tekniknya betul ke, exposurenya, shutternya atau ISO tapi ni lah yang ada. Lagipun gambar ni aku dah photoshopkan sikit pakai CS5 untuk menyedapkan mata aku menengoknya. So, kalau ada yang tau apa bende nye yang tak betul sila-sila lah komen...terima kasih in advance dulu kalau ada yang tersudi komen.

No comments:

Post a Comment